Ετικέτες

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Diplona Professional • REVIEW • by A beauty

 Γεια σε όλους, τι κάνετε, πως είστε; 
Θυμάστε μία φωτογραφία, στο προσωπικό μου Instagram account με κάποια προϊόντα μαλλιών που με ρωτούσατε πως και πως να σας πω την γνώμη μου για αυτά; 
Εε λοιπόν, σήμερα λέω να μιλήσουμε για ''μαλλιά''!

 Το σημερινό άρθρο είναι αφιερωμένο σε προϊόντα μαλλιών και συγκεκριμένα της εταιρίας Diplona. Πρόκειται για μια γερμανική επαγγελματική εταιρία μαλλιών, που μπορούμε να βρούμε οικονομικά και εύκολα στο A beauty



 Τα προϊόντα που δοκίμασα λοιπόν, και θέλησα να μοιραστώ την άποψη μου μαζί σας, είναι το σαμπουάν Your Nutrition Prof Shampoo και το Your Nutrition Prof Hair Mask. Προέρχονται όπως προείπα από την εταιρία Diplona σε συνεργασία με Master Brunnet. Η συγκεκριμένη σειρά ''Nutrition'', είναι κατάλληλη για μαλλιά που έχουν υποστεί ταλαιπωρία και βλάβη, από καιρικές συνθήκες (ήλιος), αλλά και από προϊόντα styling που παράγουν θερμότητα. Στην συσκευασία των προϊόντων αναγράφεται, ότι είναι μία σειρά που απευθύνεται σε μακριά μαλλιά που τείνουν να αποκτούν ψαλίδα. 

Αυτά τα προϊόντα μαλλιών λοιπόν, κάνουν πραγματικά αυτά που υπόσχονται; 

Αρχικά να πω ότι τα μαλλιά μου είναι πολύ-πολύ μακριά, οπότε είναι ένα σημείο που μπορούμε να τεστάρουμε πραγματικά για αυτή την σειρά της Diplona. 


 Ξεκινώντας με το σαμπουάν, από θέμα συσκευασίας, να κάνω την παρατήρηση ότι η αντλία του προϊόντος, είναι απίστευτα εύχρηστη, μιας και μιλάμε για ένα σαμπουάν 600ml και θα ήταν κάπως δύσχρηστο να το σηκώνουμε και να το γείρουμε ώστε να πέσει η ποσότητα που θέλουμε στο χέρι μας. Το άρωμα του παραπέμπει ξεκάθαρα σε ένα προϊόν κομμωτηρίου Καθαρίζει πολύ καλά τα μαλλιά, και αυτό που παρατήρησα ότι προσφέρει, είναι ενυδάτωση σε όλα τα μήκη των μαλλιών, από την ρίζα ως τις άκρες, αλλά και αισθητό όγκο. Είναι ένα vegan προϊόν, και δεν περιέχει σιλικόνες. 

Μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι ένα πολύ καλό προϊόν, αλλά συνδιαστικά με την μάσκα μαλλιών το αποτέλεσμα είναι ακόμη καλύτερο. Αυτό είναι μία παρατήρηση, μιας και έχω δοκιμάσει και το σαμπουάν μόνο του λίγες φορές, (ώστε να δω το αποτέλεσμα αυτούσιου του προϊόντος) αλλά και συνδιαστικά με την μάσκα.


 Ερχόμενη τώρα στην μάσκα, να τονίσω εξαρχής πως πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν. Την εφαρμόζουμε στα μαλλιά μετά το λούσιμο, και την αφήνουμε να δράσει 4-5 λεπτά και έπειτα ξεβγάζουμε. Αυτό που παρατήρησα με την πρώτη κιόλας χρήση, είναι ότι ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα και την λειαίνει. Ξεμπερδέυει τα μαλλιά, κάνει εύκολο το χτένισμα και προσφέρει  στην τρίχα, την φυσική της λάμψη. Είναι ένα προϊόν που περιέχει κερατίνη και αυτό είναι που βοηθάει στην λείανση της τρίχας. Δεν βαραίνει τα μαλλιά σαν προϊόν, ενώ ήταν κάτι, που να πω την αλήθεια το φοβόμουν, αντίθετα τα αφήνει ανάλαφρα. Ειλικρινά, θεωρώ πως είναι ένα προϊόν που αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε!

Ελπίζω να βρήκατε ενδιαφέρον αυτό το άρθρο, και φυσικά θα περιμένω να μοιραστείτε μαζί μου τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα μαλλιών. Μην ξεχνάτε ότι αν θέλετε να δοκιμάσετε κάποιο προϊόν από την Diplona, μπορείτε εύκολα να το βρείτε στο A beauty

Σύντομα θα είμαι πίσω με νέο άρθρο, μέχρι τότε μπορείτε να με βρείτε σε Youtube, Instagram και Facebook. Τα λέμε καθημερινά από εκεί.

Να προσέχετε τον εαυτό σας, και να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!


Πολλά φιλιά,
Μαρία♥

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου